Leren dansen

We zijn trots om te zeggen dat we een zeer praktische benadering van onze dans hanteren. Al onze docenten zijn afkomstig van echte dansinstructeurs. Hoewel ze voor sommigen soms een beetje vervelend kunnen zijn bij het promoten van een school of een dans-dvd, proberen we het eerlijk te maken voor onze leden, wat erg belangrijk is. Hoewel sommigen misschien niet in staat zijn om goed les te geven als ze volledig gefocust zijn, kunnen anderen de lessen goed geven, maar vinden het gewoon moeilijk om zelf gefocust te blijven – een uitdaging die zelfs bij volwassenen kan ontstaan.

Gorinchem is een gemeenschap van mensen die zich inzetten voor het ontwikkelen van nieuwe sociale dansrelaties. We begrijpen dat leren dansen in veel opzichten moeilijk is, en we geven heel weinig persoonlijke aandacht. Een van onze docenten is enthousiast over het academische succes van veel van onze leden.

Er zijn vier voordelen om "hier" te zijn: mensen wiens vaardigheden vertrouwen en voorspelbaarheid opbouwen, zich veilig voelen en wedstrijden beginnen te winnen. Mensen die we hebben getraind in de fundamentele dansvaardigheden van houding vasthouden, verbinding, bewustzijn en elegante armbewegingen worden niet alleen zelfverzekerd op het podium, maar ook in de klas, onder onze begeleiding.

Onze levendige en soms acrobatische instructeurs behoren tot de beste professionele ballroomdansers in Kroatië. In het dansleven worden ze het Grote Ensemble genoemd omdat hun combinatie van creatieve activiteit, geïmproviseerde capriolen en soms verbazingwekkende geïmproviseerde shows hen tot een echt team maakt. Ze hebben als geen ander een echte klassikale toepassing gevonden.

Onze instructeurs hebben extreem hard gewerkt – lange uren in feite – om deze methoden van geïmproviseerde dans en geïmproviseerde uitvoeringen te perfectioneren. Veel van onze instructeurs hebben gestudeerd en gedanst in de balletacademie; velen hebben gewonnen of zijn genomineerd voor deelname aan balletfestivals over de hele wereld, en een paar zijn opgeleid en hebben auditie gedaan voor de prestigieuze lezingen die worden gegeven door scholen in de VS en soortgelijke organisaties over de hele wereld. We laten ze grondig uittekenen in danswedstrijden en openbare optredens op internet.

Onze toegewijde instructeurs hebben enkele van de meest unieke en invloedrijke les- en promotiestijlen om te bedenken en toe te passen in de danswereld. Veel van onze volwassen beginners (tot ze in de vroege tienerjaren zijn) zijn door de jaren heen volledig geadviseerd en geleid door onze beroemde leraren.

Als we terugkijken naar de oorsprong van onze methodes om dans te onderwijzen, moeten we trots zijn op het feit dat we een model hebben geleverd dat alle dansers willen volgen. Miljoenen streven ernaar om les te geven, maar slechts een paar uitverkorenen willen echt lesgeven! Om goed les te kunnen geven, moet je er zeker van zijn dat wat je aanbiedt een interessante, leuke, spanningsvrije bewegende les is die je je leerlingen leert. Je moet hun obsessieve en op hun evenwicht zijn. Vaak maken studenten met een over-Notes die dramatisch afwijkt van wat u aanbiedt, het grootste verschil in het energieniveau dat van les tot les terugkomt.

Veel van onze volwassen beginners leren dansen vanwege de unieke bewegingen en aantrekkingskracht van elke dansstijl op kinderen. De stijlen en routines die ze op tv of in de verbeelding zien, zijn de dansstijl die voor velen van hen het beste lijkt. Kijk eens rond in je dansstudio en zie de verschillende stijlen qua timing (straight beat, 3/4 maat, Franse wals, swing, etc..), stijl (punk, hiphop, female, etc..), moves (funk, hiphop, salsa, swing, fox trot, salsa, waltz, avant, etc..), of zelfs kleding (zeilvis, hoodie, suede, tussen-de-oren, T-shirt, go-gun, turnpakje , etc..) zul je zien hoe studenten in de klassen waarin je werkt verschillende persoonlijkheden en verschillende interesses hebben. Dit is een cruciale reden, denk ik, om in het professionele onderwijs op de "juiste" professionele dansschool te zitten.

Accommodaties voor acrobatische lessen worden meestal verzorgd door de dansscholen die ze bezoeken. Veel dansstudio's hebben professionele acrobatische dansteams die naschoolse programma's geven. Het is ook gebruikelijk dat deze teams optreden bij lokale evenementen op dezelfde locatie. Het niveau van de lessen die worden gegeven, varieert meestal van de school tot de juiste. Sommige studio's geven les aan dezelfde student met heel weinig vooruitgang (dit is GEEN goede lespraktijk!) terwijl andere een groep beginnende studenten lesgeven waaruit de instructeurs een paar zullen selecteren om door te gaan naar het volgende niveau, als ze gevorderde dansstudenten zijn zijn gekozen.

Het kledingaanbod lijkt net zo breed te zijn als de studenten. Er zijn en zullen waarschijnlijk verschillende stijlen blijven voor verschillende mensen. De stijlen die voor uw school zijn gekozen, kunnen zijn: circus, ballet, tap en jazz (als een vereiste om in een van deze drie stijlen te worden onderwezen). Je kunt zelfs een balletdansstijl hebben voor een ervaren danser die het gewoon leuk vindt om de repetitieve stijl met weinig variaties te leren, zodat hij/zij kan zien of de leraar haar/zijn stijl begrijpt.

Ons idee is om de dansstudio-ervaring als één compleet te presenteren.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven