De geschiedenis van München

Voor de eerste groep is een architectuurreis strikt persoonlijk. Iemand die geen interesse heeft in moderne gebouwen, kan misschien niet de hele reis krijgen. Als dit het geval is, zijn er nog veel interessante plaatsen om te bezoeken.

München is een geweldige plek om te beginnen. Het is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren. De naam van de stad komt van het Mausoleum, af en toe de begraafplaats van koning Ludwig (en later de nazi's). Het huidige paleis werd gebouwd in 1746. architectuurtoeristen zullen vinden in de biertuin op de top van Panorama. Het werd gebouwd in 1844. beoordeeld door Carl Van Dooren, meesterwerk van de Riesenburg.

Ten noorden van de hoofdstad kunt u een bezoek brengen aan de op een na grootste stad van Beieren, München. Het is een vriendelijke stad en de mensen heten toeristen van harte welkom. Ten westen van München ligt de badplaats Königshofen. Binnen dit gebied is de historische plaats "Theresienwiese" (vandaar de naam) gebouwd als villa voor modderige grondboeren in de 12e eeuw. Het ligt naast de plaats van het nu verwoeste kasteel Nibelungen. In het noorden en zuiden van de stad zie je de Castrhenkenkirche en de kerk van St. Lukken, die is omgebouwd tot museum.

Panorama is een term die wordt gegeven aan een panorama van een specifieke locatie. In dit geval moeten het Olympisch Park van München en het kasteel Neuschwanstein worden bezocht vanwege hun uitzonderlijke schoonheid. Het Olympisch Park van München is een sportcentrum dat geschikt is voor de winterspelen en herenkampioenschappen. twintig locaties van uitzonderlijke schoonheid werden geselecteerd door het Olympisch Selectiecomité. Dit mooie meer wordt begrensd door hotels in München.

Kasteel Neuschwanstein is goed gepolijst, spectaculair en groots. Het beroemde kasteel is in feite het voormalige huis van de Heilige Roomse keizers van Beieren. Toen Wenen in 1810 de kroon van München overnam, besloten de keizers een nieuw en indrukwekkend kasteel te bouwen en ze verplichtten keizer Frederik de Grote om dit kasteel in de huidige tijd te bouwen. Het huis van een keizer moet warm en veilig zijn. De huidige versie van het kasteel is het meest gedetailleerde en goed bewaarde gebouw van deze schaal ter wereld.

Het nieuwe paleis in Wenen is een waar symbool van de Europese barokke architectuur. De residentie is verbluffend gelegen aan de voet van de Alpen, op de rechteroever van de rivier de Donau. Het is moeilijk te geloven dat het paleis in 1490 werd gebouwd.

Op dit moment is Wenen niet alleen een van de topbestemmingen ter wereld geworden, maar het is ook de thuisbasis geworden van twee internationale organisaties. De eerste is het hoofdkwartier van het Internationaal Olympisch Comité. Van 1948 tot 1962 werden de Olympische spelen gehouden in Newsparadel in Salzburg. Na 1962 werden de spelen overgebracht naar Neurenberg. In 1974 werd het kantoor van het IOC verplaatst naar Genève en in 1980 naar de nieuw gebouwde complexen op de Franse manier.

Het andere IOC-kantoor is de International Council on AIDS, georganiseerd in 1980. Verschillende landen waren lid van deze raad.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven