Wat zijn de termen en apparatuur die gebruikt worden bij golfsurfen,

 

 

 

 

SurflesWat zijn de termen en uitrusting die gebruikt worden bij golfsurfen?

Bij golfsurfen is er veel apparatuur betrokken om de sport veilig te maken voor het publiek:

– Wetsuit- Booties- Gloves- Fins- Surfboard- Kite- JetSkis

Elk van deze artikelen is gebouwd om de sport plezierig en veilig te maken voor de surfer. Het wetsuit is het meest bekende van deze omdat het Vest- psychologen het water buiten houdt wanneer de surfer erin valt en helpt de surfer warm te houden, en toch het water binnenlaat wanneer de surfer naar buiten gaat en golfritten gaat betwisten.

De lengte van het vereiste wetsuit hangt af van de watertemperatuur. Het wetsuit voegt ongeveer een vijfde van uw lichaamsdikte toe aan uw lichaam, dus het is belangrijk een goed passend pak te dragen. Het kan helpen om het pak aan te trekken wanneer u in warm water komt vanuit een kouder zwembad of strand. De booties werden oorspronkelijk ontworpen voor tropische stranden om de koude voeten tijdens het surfen te verminderen. Vrouwen kunnen dezelfde booties dragen als mannen om de druk op de omliggende gebieden van de mannelijke geslachtsorganen te verminderen. De handschoenen helpen om de handen en de vingers te versterken om eruit te komen als de surfer op grote golven rijdt vooral op een natte en koude dag.

Wat zijn de termen die we gebruiken in golfsurfen?

Brighton gebruikt het western board en de sit-in stijl van surfen heel vaak. Small-wave boards worden ook gebruikt op het zuidelijk halfrond omdat ze een surfer sneller voortstuwen en minder beenwerk vereisen om tussen de golven te bewegen. Small-wave boards worden vaak “skippitis” surfplanken genoemd.

Welke uitrusting is nodig om met golfsurfen te beginnen?

Zodra je het wetsuit en het board hebt, moet je in het water gaan, meestal in een zwembad of een badkuip. Oefen dan het bewegen van je armen en benen in peddelende bewegingen om comfortabel te worden met het bewegen op de surfplank – het is een geweldig gevoel om je surfplank door het water te drijven met je benen. Als je nog nooit op een surfplank hebt gereden, kun je overwegen om er in het begin een te huren om het gevoel te krijgen hoe hij op je reageert. Dan nadat je op de grotere golven hebt gereden zul je klaar zijn om naar je surfshop te gaan en een board te huren.

Waar is de beste surfshop om met golfsurfen te beginnen?

Je kan een grote selectie van surfplanken vinden in de meeste surfwinkels in je omgeving. De meeste van hen zullen lessen aanbieden en je zou in staat moeten zijn om een surfplank te kopen die geschikt is voor jou. Je wilt geen surfplank kopen waar je niet op kunt rijden – geef je zuur verdiende geld uit aan een geweldige surfplank waar je plezier aan zult beleven.

Je moet een riem voor je board kopen om hem vast te houden terwijl je in het water bent. Sommige surfwinkels zullen deze leveren, maar in andere zul je er een apart moeten kopen. Als je moeite hebt er een te vinden, vraag dan aan de winkelbediende of er informatie over een leash beschikbaar is. Je bent misschien de enige die de plank gebruikt, dus zorg ervoor dat het de juiste maat is.

Vraag ook naar de verschillende stijlen van boards. Sommige surfers geven de voorkeur aan de sit-in stijl, anderen zitten liever op de voorkant van het board. Praat met de zaak over de soorten boards, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze krijgt.

lees meer:

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven