Rondreis Botswana

Lion, Roar, Africa, Animal, Wildcat, Wild, Cat, Fur

Graag geven wij u een kort overzicht van wat u kunt verwachten van een luxe en comfortabele Rondreis Botswana

Een prachtige en moderne privé-accommodatie in het hart van het prachtige ongerepte landschap van Zuid-Afrika. De regio heeft een idyllisch klimaat en enkele van de mooiste stranden ter wereld.

De luxe en comfortstandaard is van een hoog niveau met alle luxe die u mag verwachten van een self-catering villa. De slaapkamers zijn ingericht en ontworpen met een sterke nadruk op comfort en elegantie.

Een innovatief ontwerp zorgt ervoor dat de ruimte maximaal wordt benut – door een ontwerp te gebruiken dat is gebaseerd op de menselijke vorm. De gemeenschappelijke ruimte is ontworpen als een rotonde met een prachtige straal die privacy en een gevoel van ruimte en harmonie creëert.

In de opslag is het hele pand zorgvuldig netjes en georganiseerd en wordt het beschermd tegen de elementen door een mooie worp, verfijnde smeedijzeren poorten en veel natuurlijke vegetatie.

De ruil is eenvoudig, snel, en uw comfort, rust en betrouwbare villadiensten zullen u in staat stellen om te ontspannen in de wetenschap dat u de ideale plek voor uw vakantie hebt gekozen.

kussenvormige gemeenschappelijke ruimtes met veel natuurlijk licht helpen de gasten een adembenemend uitzicht te geven op de plantage en de De Wildt Choo-Tjoe, met uitzicht op de wetlands en de Ananda-rivier.

Deze villa is strategisch gelegen op minder dan 2 km afstand van de luchthaven en is ook gepositioneerd met uitzicht op enkele van de beste vogelspot- en vogelgebieden in Zuid-Afrika. Het West Coast National Park en het Blyde River National Park zijn slechts twee van de vele unieke bestemmingen in de omgeving.

Of je nu de randen van het regenwoud wilt verkennen en de aarde wilt ontdekken, of naar de slakken op het raam wilt kijken, de De Wildt Choo-Tjoe heeft een koele bries en een druipende fontein van natuurlijk geneeskrachtig water.

In de theoretische ruimte is het ideaal voor romantische ontspanning en de zonnedauwtuin verrijkt levendige kleuren – wordt dit jouw kopje thee?

De toegang is gratis en ontbijt, lunch en diner zijn ook inbegrepen in de prijs van de meeste geavanceerde boekingen.

veertien kamers en suites bieden een keuze uit casual. Houd er rekening mee dat slechts acht van deze luxe kamers echt privé zijn.

Laat de nachtelijke luiheid bij je zijn

vroeg het resort bij zonsondergang, de kabelbaan vaart en een rivierboot bezoekt de eigen aanlegsteiger. Wat nu?

De Grand Ballroom aan de top van het West Coast National Park met uitzicht op het kalme water van de N2, de stille rivier en de kalme stranden. De zee is als een verlengstuk van je hand, maar je kunt haar toch gemakkelijk uitstrekken en aanraken.

Er zijn veel restaurants aan het water in de Grand Ballroom, evenals fruitkraampjes die bijna een hectare aan fruit en groente Aphrodite's verrukking beslaan. Veel van de bezoekers die naar de Coorong Safari Lodge komen, hebben gereserveerd voor het diner in de Grand Ballroom, de Princess Holdfast en het Scandinavian Centre Restaurant.

Hieronder staan ​​drie opties opgesomd:

Voor een meer informele avond, probeer het Scandinavian Centre Restaurant, dat een luxe setting biedt met een trendy inrichting, uitstekend eten en een hippe muziekbibliotheek. Bel of informeer naar reserveringen (02) 2825 9444 of e-mail:resquet.lodge@coorong Safaris.

Kies de Grampians-kamer van de Safari Lodge. Deze capaciteitskamer maakt deel uit van de Grampians-eenheid met vier kamers, met een eigen badkamer, een elektrisch handdoekenrek, een kingsize bed, een kussen en een slaapbank. Gebruik de klimmuur voor een veilige en spannende indoorervaring, bezoek de Pavillion Dome voor een oogverblindend uitzicht op de koepel hoog boven de jungle en ontspan bij het zwembad in de Tuart Blanc Tower.

Als je er alleen op uit trekt, volg dan de internetmarkeringen en word onderdeel van de fotoshoots die unieke kansen bieden aan ICA Tropical; ze draaien je niet rond in de jungle zoals de vorige, maar zijn beter verteerbaar en veiliger.

Scenic Air Tour toont de grootsheid van de Grand Canyon in 3 uur. vlucht in bussen met airconditioning zonder kraan. Je wordt meegenomen op een tocht van gemiddelde moeilijkheidsgraad rond de rand van de Canyon, waarbij je de Skywalk passeert over 725 voet hoge rotsuitstulpingen. Neem een ​​vlucht naar de Grand Canyon Trolley Tramway en geniet van een schilderachtige rit met airconditioning naar de top van de rand die wordt gescheiden door de Colorado-rivier. Nadat je comfortabel bent weggestopt in de klimaatgestuurde koepel, hoor je de opwindende anthectische geluiden van de poortagenten op de tram en een professionele cameraploeg die je ervaring vertelt tot op de bodem van de kloof.

Agent-accommodaties in Grand Canyon Lodge voor vluchten kunt u ook genieten van het buffet dat wordt bereid in een binnensuite met een eigen badkamer, televisie en jacuzzi.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven