Peeling behandelingen in Nijmegen

Peeling Nijmegen

Bij Schoonheidsinstituut Patrizia Bos in Nijmegen kun je terecht voor verschillende soorten peeling. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten, afhankelijk van wat voor soort huid je hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kalmerende peeling als je last hebt van roodheid of een hydraterende peeling als je huid droog is. Ik heb zelf onlangs een kalmerende peeling gehad en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over het resultaat. Mijn huid was na afloop erg rustig en voelde zacht en soepel aan. Ik ga zeker nog een keer terug! Schoonheidsinstituut Patrizia Bos is een aanrader als je op zoek bent naar een goede peeling. Ze hebben veel kennis en ervaring en helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Waar te eten in Nijmegen

De Wandelende Slak – Dit restaurant is een van de beroemdste in de stad, maar het is vooral bekend om het slakkengerecht op de kaart – escargot met spinazie, knoflook en nog meer slakken.

De Drie Fonteinen – Dit oer-Hollandse restaurant serveert traditionele Nederlandse gerechten zoals zeevruchten en frites, die worden geserveerd met sauzen zoals een bouillon van komijn.

Verken het stadscentrum te voet

Hoewel u het stadscentrum ook per fiets of auto kunt verkennen, moet u zeker een wandeltocht maken om een glimp op te vangen van de geschiedenis en architectuur van de stad. Er zijn rondleidingen beschikbaar voor zowel de Nederlandse als de Engelse markt.

U kunt ook over de Nijmeegse brug lopen en een bezoek brengen aan het Kelderman Museum. Hier komt u meer te weten over de geschiedenis van de stad, met name over de rol van de stad in de Tweede Wereldoorlog.

Slotgedachten

Nijmegen is een charmante stad met genoeg om bezoekers een paar dagen bezig te houden. Nederlanders verwijzen vaak naar de Rijn als ze het over de stad hebben, en het is gemakkelijk te zien waarom. De stad is aan drie kanten omgeven door water, en het historische centrum is ook een van de meest intacte van het land. U zult versteld staan van de architectuur, wat dit een must-visit bestemming maakt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven