De Galapagos National

Botswana Safari

 

 

 

 

In het oog springende voorbeelden zijn de Makamma krokodil, het Chobe National Park (kmodja) en de Tugela watervallen. Zoals eerder vermeld is de Makamma-krokodil nu echter uitgestorven. De beste/grootste voorbeelden hiervan zijn de zwarte en witte colobusapen die in het Chobe National Park worden aangetroffen. deze apen kunnen meer dan een ton wegen deze zijn zeer libidinous en communicatie is beperkt. De cheeta’s die in het Hluudambe National Park worden aangetroffen en zich voeden met een primaat, zoals de chimpansees in het Frankfurt Worldarium, worden beschouwd als de meest opmerkelijke dieren van de dorre streken.Ines van de bushHaaien, leeuwen en hyena’s behoren tot de vaste kenmerken van de bush. Maar het park heeft ook andere dieren waaronder de bedreigde bongo antilope waarvan we weten dat, in tegenstelling tot de bushbuck, de bongo geen handlangers heeft.

de Serengeti en de Masai MaraKasama National Reserve is natuurlijk het meest bezochte park in Afrika. Met bijna 2 miljoen bezoekers per jaar is het een grote trekpleister en de Marais, Lake Manyara en Serengeti zijn plaatsen waar je een grote verscheidenheid aan wilde dieren kunt zien in een zeer gecondenseerde geografische ruimte. Plaatsen als de Ngorongorokrater zijn organisch gevormd door miljoenen jaren van wind en water en zijn werkelijk een bijzonderheid. “The rake” orousian waterbuck maakt dit park ook zeer aantrekkelijk. Naast de gebruikelijke neushoorns, zebra’s en gnoes, komen dit jaar ook de zebrakudde, de bedreigde West-Indische manenwolf, de goudjakhals en de zwarte neushoorns voor.

Masai Mara, KeniaZowat elk safaribedrijf zal een game drive met gids aanbieden door het Masai Mara wildlife gebied in Kenia. Normaal gesproken is er binnen 3 uur een ontmoeting met een gids en kunt u verder op game drive met een lokale chauffeur die u naar verschillende interessante formaties zal brengen. Tijdens de maanden juli en augustus wordt een 10-daagse game drive met gids aangeboden.

Galapagos EilandenMachu PicchuDe vulkaan Punta Pinta op de Galapagos Eilanden behoort ook tot de beroemdste bezienswaardigheden. Na een windstille nacht en dagen van zonsopgang bouwden de monniken van de nieuwe stad van de Galapagos Eilanden, San Cristobal genaamd, een nieuw 18de eeuws koraaleiland met behulp van de schelp van het wrak van het schip USS Darwin. Het schip zonk in zee als gevolg van een ongeluk waarbij vrachtschepen probeerden van het pad af te wijken om wat geld te besparen en in zee terechtkwamen.

Natuurlijke attracties

De Angra dos Reis berg in Botswana is de enige vulkaan van de wereld. U kunt ook een Heli-tas van zeldzame stenen meenemen op een reis naar Halong Bay, een gebied dat veel meer biedt dan een verrassend groen landschap. Halong Bay heeft twee prachtige aspecten: snorkelen naar tropische vissen en een ontdekkingsreis naar afgelegen eilanden.

Waarom probeert u de Galapagos Eilanden niet. Het combineren van een reis naar de Galapagos met een Heli-bag Safari is een onverslaanbare aanbieding.

Alle delen van de bovengenoemde Progana ruïnesteden (de onze inbegrepen) zijn bezienswaardigheden op zich. Combineer rondleidingen in deze plaatsen met een ontspannen Heli-bag en u bent bezig met een van de meest intensieve delen van uw vakantie.

lees meer:

Rondreis Marokko 8 dagen

Safari Namibi├ź

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven